Energiebesparing op maat

Deskundige adviseurs aan jouw zijde

Milieubewust wonen

Profiteer als bedrijf van duurzame en lagere energiekosten!

Energie-efficiëntie

Kostenbesparing

Klaar voor een groene toekomst

Installatie zonnepanelen
ADS-Services B.V.
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Sharwandas DasSharwandas Das
18:44 17 Feb 24
Heel tevreden met de installatie van onze raamkozijn door ADS. Alles netjes geplaatst en heel erg behulpzaam voor andere werkzaamheden zoals verplaatsen van materialen in het huis. Mw. R. Thakoerdin.
Pravesh BPravesh B
12:01 10 Oct 23
Aaron en zijn team hebben duidelijk liefde voor het vak. Ze werken uiterst veilig en zijn voorzichtig met je huis. Als iets tegen zit, hebben ze altijd een oplossing zonder jou daarmee lastig te vallen. Ik geniet van mijn zonnepanelen en de nette installatie ervan. Zeer zeker een aanrader. Er zijn te veel cowboys op de markt. In de toekomst zal ik Aaron zeker benaderen voor uitbreiding of een thuisbatterij.
kevin bekooykevin bekooy
18:14 04 Oct 23
Als klant van A.D.S ben ik erg tevreden over het klusje met zonnepanelen dat ik heb laten doen. De installatie verliep soepel en het team was professioneel en vriendelijk. Ik wil A.D.S zeker aanbevelen!
YadinYadin
15:55 03 Oct 23
Het hele proces was duidelijk, concreet en volgens afspraak. De installatie verliep perfect en de zonnepanelen zijn door een vakkundig team efficiënt geïnstalleerd. Bedankt ADS-services!
Paul vd laanPaul vd laan
17:08 02 Oct 23
Leveren simpelweg vakwerk. Mooie pui geplaatst en zeer tevreden mee! Zeker aan te raden.
Noureddine YahyaouiNoureddine Yahyaoui
13:20 02 Oct 23
Ik heb mijn zonnepanelen laten plaatsen door dit bedrijf en ik ben blij met het resultaat. De heren zijn vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader.
js_loader

De voordelen van zonnepanelen voor uw onderneming

Kostenbesparing: Zonnepanelen verminderen de energiekosten aanzienlijk, wat resulteert in besparingen op de lange termijn.

Duurzaam imago: Investeren in zonne-energie toont het engagement van uw bedrijf voor duurzaamheid en milieubewust ondernemen.

Financiële stimulansen: Overheden bieden vaak financiële stimulansen, zoals subsidies en belastingvoordelen, om bedrijven aan te moedigen over te stappen op zonne-energie.

Waardevermeerdering: Zonnepanelen verhogen de waarde van uw zakelijke pand en kunnen de aantrekkelijkheid ervan vergroten.

Zakelijk zonnepanelen kopen: Kies voor de expertise van ADS-Services

Het installeren van zonnepanelen is een cruciale stap naar een duurzaam en energiezuinig bedrijfspand. Bij ADS-Services voorzien we u van de benodigde expertise om deze overgang vlot en effectief te laten verlopen. Onze ervaren professionals verzorgen niet alleen de nauwkeurige installatie van hoogwaardige zonnepanelen, maar begeleiden u ook door het gehele proces, van het kiezen van het juiste systeem tot de aansluiting op uw elektriciteitsnet.

Met onze deskundigheid kunt u erop vertrouwen dat uw zonnepanelen optimaal presteren, wat resulteert in lagere energiekosten en een bijdrage levert aan een groenere toekomst. Kies voor ADS-Services en investeer met vertrouwen in zonne-energie.

Bij ADS-Services zijn wij experts op het gebied van installatie van zonnepanelen. Zowel op een vlak als een schuin dak, onze ervaren professionals zorgen niet alleen voor een vakkundige installatie, maar begeleiden u gedurende het hele proces, van advies op maat tot naadloze integratie met uw elektriciteitsnet. Kies voor zonnepanelen met vertrouwen, kies voor ADS-Services. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel zonnepanelen plaatsen op mijn woning?

  Het exacte aantal zonnepanelen dat u op uw woning moet plaatsen, hangt af van verschillende factoren, waaronder uw energieverbruik, beschikbare dakruimte en de efficiëntie van de zonnepanelen. Een erkende installateur, zoals ADS-Services, kan u helpen bij het bepalen van de optimale configuratie voor uw situatie.

  Door een grondige analyse van uw energiebehoeften uit te voeren en de beschikbare dakoppervlakte te benutten, kunnen we een schatting maken van het benodigde aantal panelen om aan uw elektriciteitsbehoefte te voldoen en uw energiekosten te verlagen.

 • Hoe vind ik de beste installateur zonnepanelen?

  Het vinden van de juiste installateur voor uw aansluiting zonnepanelen is cruciaal voor een succesvolle installatie. Hier zijn enkele stappen om de beste installateur te vinden:

  1. Referenties en beoordelingen: Vraag naar referenties van eerdere klanten en zoek online beoordelingen om de reputatie van de installateur te controleren.
  2. Erkenning en certificering: Zorg ervoor dat de installateur erkend en gecertificeerd is om zonnepanelen te installeren en te onderhouden.

  Ervaring: Kies voor een installateur met aantoonbare ervaring in het veld en een trackrecord van succesvolle projecten.

Terugbel verzoek

Contact

Ads Services

Daarom kiest u voor ons

 • MKB Laadpalen
 • HR Glas vervangen
 • Zonnepanelen Zakelijk
 • Installatiewerkzaamheden
Offerte aanvragen