Energiebesparing op maat

Deskundige adviseurs aan jouw zijde

Milieubewust wonen

Laat u adviseren door ADS-Services

Energie-efficiëntie

Kostenbesparing

Onderhoudsvrij

Kozijnen monteren
ADS-Services B.V.
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Sharwandas DasSharwandas Das
18:44 17 Feb 24
Heel tevreden met de installatie van onze raamkozijn door ADS. Alles netjes geplaatst en heel erg behulpzaam voor andere werkzaamheden zoals verplaatsen van materialen in het huis. Mw. R. Thakoerdin.
Pravesh BPravesh B
12:01 10 Oct 23
Aaron en zijn team hebben duidelijk liefde voor het vak. Ze werken uiterst veilig en zijn voorzichtig met je huis. Als iets tegen zit, hebben ze altijd een oplossing zonder jou daarmee lastig te vallen. Ik geniet van mijn zonnepanelen en de nette installatie ervan. Zeer zeker een aanrader. Er zijn te veel cowboys op de markt. In de toekomst zal ik Aaron zeker benaderen voor uitbreiding of een thuisbatterij.
kevin bekooykevin bekooy
18:14 04 Oct 23
Als klant van A.D.S ben ik erg tevreden over het klusje met zonnepanelen dat ik heb laten doen. De installatie verliep soepel en het team was professioneel en vriendelijk. Ik wil A.D.S zeker aanbevelen!
YadinYadin
15:55 03 Oct 23
Het hele proces was duidelijk, concreet en volgens afspraak. De installatie verliep perfect en de zonnepanelen zijn door een vakkundig team efficiënt geïnstalleerd. Bedankt ADS-services!
Paul vd laanPaul vd laan
17:08 02 Oct 23
Leveren simpelweg vakwerk. Mooie pui geplaatst en zeer tevreden mee! Zeker aan te raden.
Noureddine YahyaouiNoureddine Yahyaoui
13:20 02 Oct 23
Ik heb mijn zonnepanelen laten plaatsen door dit bedrijf en ik ben blij met het resultaat. De heren zijn vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader.
js_loader

De voordelen van het vervangen van uw kozijnen

Is uw oude kozijn toe aan een vervanging? De keuze voor nieuwe kozijnen kan een verstandige beslissing zijn, vanwege de vele voordelen. We benoemen er graag een aantal voor u:

 1. Verbeterde energie-efficiëntie: Nieuwe kozijnen zijn vaak beter geïsoleerd, waardoor warmteverlies wordt verminderd en uw energierekening daalt. Dit leidt tot een duurzame en kosteneffectieve woning.
 1. Verhoogde veiligheid: Moderne kozijnen kunnen voorzien zijn van verbeterde veiligheidskenmerken, zoals stevigere vergrendelingssystemen, wat de veiligheid van uw huis verhoogt.
 1. Minder onderhoud: Nieuwe kozijnen vereisen over het algemeen minder onderhoud dan oudere. Dit betekent minder schilderen, schuren en reparaties, wat u tijd en geld bespaart.

Door het plaatsen van een nieuw kozijn zult u binnen korte tijd de voordelen ervaren. Neem contact op met ADS-Services om de mogelijkheden door te nemen.

Bij ADS-Services zijn wij experts op het gebied van installatie van zonnepanelen. Zowel op een vlak als een schuin dak, onze ervaren professionals zorgen niet alleen voor een vakkundige installatie, maar begeleiden u gedurende het hele proces, van advies op maat tot naadloze integratie met uw elektriciteitsnet. Kies voor zonnepanelen met vertrouwen, kies voor ADS-Services. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

 • Wat kosten kunststof kozijnen inclusief montage?

  De kosten voor nieuwe kunststof kozijnen plaatsen varieert uiteraard per project. De prijs van de totaalklus hangt af van factoren als: grootte van het project, wensen van de klant, combinatie met ramen en duur montage kunststof kozijnen.

 • Waarom zou ik de montage kozijnen uitbesteden?

  Hoogwaardige kozijnen en isolatieglas dragen bij aan een betere isolatie van uw woning of pand. Dit resulteert in minder warmteverlies in de winter en een betere koeling in de zomer, wat leidt tot een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot. Het verhoogt tevens uw wooncomfort. Van een deurkozijn monteren tot zonnepanelen installeren, wij staan graag voor u klaar.

Terugbel verzoek

Contact

Ads Services

Daarom kiest u voor ons

 • MKB Laadpalen
 • HR Glas vervangen
 • Zonnepanelen Zakelijk
 • Installatiewerkzaamheden
Offerte aanvragen